ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Güneş İmam Hatip Ortaokulu

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bugün, 18 Mart Çanakkale Zaferi  münasebetiyle büyük bir kahramanlıkla vatanımızı savunan Türk ordusu yad etmek için okulumuzda yapılan kutlamada, okulumuz öğretmenlerinden Mert Koyuncu, Fatma İnce , Emre Genç ve Mehmet Teke’nin öğrenciler ile  hazırlamış olduğu "Çanakkale Türküsü" adlı gösteri sergilendi. Ayrıca görsel sanatlar öğretmenimiz Kerem Yolbaş'ın öğrencilerle hazırladığı resim sergisi ilgiyle gezildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

18 Mart 1915 Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir. Zaferimiz kutlu olsun. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Zaferin anlamı, milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğini gösteriyor.

Vatan, Bayrak, Din uğruna canlarını vererek, bu vatanı bizlere emanet eden tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anar, Allah’tan rahmet dileriz. Törende ödül alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Prof. Dr. Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Nuri Kalkan'a, Şehit Şükrü Can Kayadibi Lisesi müdürü Kemal Untuç, müdür yardımcısı Kadir Kılınç ve rehber öğretmeni Vahit Aygünü'ne okullarında bizleri ağırladıkları için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda devam eden BİGEP projesi kapsamında devam eden Okulum Temiz Sınıfım Temiz Şubat ayı yarışma sonuçlarımız belli oldu . Madalya kazanan öğrencilerimizi ve kupa kazanan sınıflarımı tebrik ederiz.

Mrt

BİGEP kapsamında düzenlenen Ocak- Şubat ayı Güneş Dergimizi sunarız. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024Eğitim-Öğretimyılının 2. dönem velitoplantısı 22.02.2024perşembegünüsaat                    11.30’da okulumuzun sınıflarında gerçekleşmiştir.

Ock

Okulumuzda Aralık ayı itibarıyla düzenlenen Beyaz Bayraklı En Temiz Sınıf  yarışması sonuçları belli oldu. Aralık ayı en temiz sınıf ilkokullar arasından 4/B ve ortaokullar arasından 5/A sınıfı seçilmiştir. Aralık ayı en temiz öğrencisi ise ortaokullardan; 6/A sınıfından Meral Çiftçi,  ilkokullardan; 1/B sınıfından Esma Topdağ seçilmiştir. Seçilen temiz sınıflara kupa ve ayın temiz öğrencilerine madalya hediye edildi. Öğrencileri ve sınıf öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi için panomuz ve ocak ayı etkinliği kapsamında Dede Korkut Okumaları ve “Anlamını Bul” etkinliği yapılmıştır.

Ock

BİGEP Kapsamında Okuma Yazma eksikliği olan öğrencilerimize, okulumuz öğretmenleri tarafından verilen telafi eğitmimizi gerçekleştiriyoruz.

Ock

BİGEP kapsamında "Temiz Okul Sağlıklı Okul" etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ock

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında çeşitli çalışmalar ve etkinlikler düzenlenmektedir. Bu bağlamda BİGEP Projesinin içeriğinin öğrenci,öğretmen ve velilerimize görsel boyutta tanıtımı açısından okulumuzda BİGEP panosu hazırlanmıştır.

Ock

Öğrencilerin sözlü anlatım becerilerinin geliştirilmesi için sınıf ve öğrenci düzeyinde öykü, şiir, masal, metin okuma vb. okuduğunu anlamaya yönelik etkinlikler gerçekleştirdik.

Kas

Aziz Milletimizin bağımsızlığından ve hürriyetinden ödün vermeyeceğinin tüm dünyaya ilan edildiği, Cumhuriyetimizin 100. Yıl Dönümü kutlama programı coşkuyla gerçekleşti.

8. sınıf öğrencilerimizin mezuniyet partisini gerçekleştirdik.

May

Okullar arası satranç ve mangala turnuvasına katılım sağladık. Kızlarda mangala kategorisinde üçüncülük, erkeklerde satranç kategorisinde okullar arası birincilik elde edip şampiyon olduk. Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.