ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Güneş İmam Hatip Ortaokulu

8. sınıf öğrencilerimizin mezuniyet partisini gerçekleştirdik.

May

Okullar arası satranç ve mangala turnuvasına katılım sağladık. Kızlarda mangala kategorisinde üçüncülük, erkeklerde satranç kategorisinde okullar arası birincilik elde edip şampiyon olduk. Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz ortaokul öğrencileri arasında gerçekleştirilen büyük Futbol turnuvasında Okulumuz 6-b sınıfı şampiyon olmuştur. Şampiyon öğrencilerimize birincilik ve ikincilik madalyalarını Okul müdürümüz okul müdür yardımcımız ve görevli öğretmen arkadaşlarımız takdim etmişlerdir. Sınıfımızı ve teknik direktörlük görevini yürüten Cihat ve Ramazan hocamızı tebrik ederiz. Turnuvanın düzenlemesinde büyük katkısı olan beden eğitimi öğretmenimiz Emre Genç'e teşekkürler ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çoşkuyla kutladık.

Nis

Şanlıurfa Valiliği tarafından başlatılan ŞANLIURFA OKUYOR PROJESİ kapsamında Eyyübiye İlçe Milli Eğitim tarafından gönderilen kitaplarımızı çocuklarımızla buluşturduk . Şimdi bir adım daha öndeyiz ☺️

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Mehmet Teke, Ramazan öncesi bir hayırseverin ve kendi destekleri ile sınıfındaki çocuklara hikaye kitabı, defter, kalem, silgi gibi eğitim materyalleri sağlamıştır. Kendisine ve ilgili hayırseverimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Yeşilay kulübü olarak Aralık ayı çalışmamızı gerçekleştirdik.  Öğrencilerimiz sağlıklı bir bireyin akciğeri ile sigara kullanan bir bireyin akciğerini temsilen görsel bir çalışma gerçekleştirdiler. Yapılan çalışmaları Yeşilay panomuza astılar.

Ara

Bilişim Kulübü "Klavyenin Tuşlarını Öğreniyorum" etkinliğini 6-B sınıfı öğrencilerimizle elimizde bulunan kısıtlı imkanlarla gerçekleştirdik.

Ara

Yeşilay kulübü Kasım ayı çalışması olarak, öğrencilerimizin Yeşilay algısını anlayabilmek adına 'Yeşilay denildiğinde aklınıza ne geliyor?' sorusu yöneltilerek görsel şekilde ifade etmeleri istendi.

Sınıf ortamında oylama yapılarak çizilen resimler arasından 4 resim seçildi ve panoya asıldı.

Ekm

İmam Hatip Okulları Kuruluş yıl dönümü hasebi ile okulumuz olarak İlahi etkinliğimizi gerçekleştirdik. Etkinliğimizi gerçekleştiren Mehmet Doğan öğretmenimize ve bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Programda bunun yanı sıra İmam Hatip Okullarının Tarihçesi video gösterisi yapıldı ve okul panosu hazırlandı. Hazırlıklarından dolayı Burcu Özalp Atak ve Sena Şevval Günnar öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. İmam Hatip Okulları kuruluş yıl dönümünde kurucu ve öncü olanları rahmetle anıyoruz.

Ekm

Değerler Kulübü olarak Ekim ayı Saygı konulu etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ekm

Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi kapsamında okulumuza gönderilen 56 adet okuma ve masal kitabını koridorlarımızda bulunan kitaplığımıza yerleştirdik. Öğrencilerimizin ilgisini çekecek olan bu rengarenk kitaplarımız koridorda sergileniyor. Bu sayede öğrenci okuma oranımızı arttırıyoruz. Başta bakanlığımız olmak üzere İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLADIK. İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ DANS GÖSTERİLERİYLE, ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ İSE YARIŞMALARLA BAYRAMA RENK KATTILAR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE İDARECİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. Yılı Kapsamında Yapılan Tören Sonrası Öğrencilerimize Sinevizyon Gösterisi Düzenledik. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

TÜBİTAK 4006 PROJEMİZ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZİ ŞANLIURFA GEZİSİNE GÖTÜRDÜK. GEZİMİZDE BALIKLIGÖL, SEYİR TERASI, ŞEHİR MÜZESİ GEZİLDİ. ÖĞRENCİLERİMİZE MUHTEŞEM BİR GEZİ SUNAN BURCU ÖZALP ATAK, AYDUR CÜRE VE MEHMET DOĞAN ÖĞRETMENİMİZE  TEŞEKKÜR EDERİZ.